PVDF

PVDF1

PVDF4

PVDF2

PVC текстил със самопочистващо PVDF покритие. Предпочитан материал в сферата на текстилната архитектура поради множеството предимства, които предоставя. PVDF текстилите варират в зависимост от техните тегло, здравина и пропускливост на светлина. PVC мембраната с PVDF покритие е негорима, UV-устойчива, не позволява появата на мухъл и други вредители. Материалите, които използваме, имат продължителност на експлоатация до 15 години. Следвайки най-добрите практики в текстилната архитектура, ние винаги избраме материал с такива характеристики, които да задоволяват нуждите на всеки индивидуален проект.

 

PVDF мебраната е многослоен композитен материал. Ние работим само с най-добрите прозводители в Европа, защото държим на това нашите продукти да бъдът с възможно най-високо качество и минимална подръжка. Материалите, които използваме са самопочистващи, лесни за обработка и залепяне поради високотехнологичните процеси изпозвани при тяхното производство. Това гарантира една дълга и безпроблемнна експлоатация.

Разрез на PVDF мембрана.

 

Мембрана с пропоскливост на слънчева светлина от 5%.

Използването на натурално осветление е интелигентно архитектурно решение, защото рязко намаля консумацията на електрическа енергия през деня и следователно спомага за опазването на околната среда. В нормални условия, пропускливост на слънчева светлина от 5% е достатъчна за извършване на всякакви ежедневни дейности под мембранната конструкция. Слънчевата пропускливост на архитектурните мембрани е в широк диапазон и затова е необходим адекватен избор на материал за всеки индивидуален проект.