Дизайн

stadium

2

3

Ние твърдо вярваме, че можем да дизайнираме и произведем дори и най-сложните Ви идеи. Нашият екип от дизайнери, архитекти и инженери е специализиран в производството на лека мембранна архитектура. В продължение на години доказваме своя професионализъм, както в страната, така и в чужбина. За нас винаги е удоволствие да се справим с поредното предизвикателство.

Архитектурните мембрани имат огромно разнообразие от форми.

 

Идеен проект: Покриване на пешеходна зона; Metro Toronto Convention Centre;

 

С помоща на най-модерните софтуерни пакети, нашият екип успява да създава едни от най-успешните архитектурни мембрани в страната. Ние сме винаги готови да предложим своите услуги, за да сме сигурни, че проектите Ви са усъществими. Ние извършваме така необходимите намиране на форма, статичен анализ, анализ на отводняване, разкрой и редица други услуги за всеки индивидуален проект.

Нашият екип ще изработи необходимите Ви идейни проекти, чертежи, 3D модели и визуализации.

Ние ще се постараем да изберем най-подходящия материал за вашия проект, като ще вземем под предвид специфичната ситуация, по време на дизайна ще заложим крайните детайли необходими за изработката мембраната, ще анализираме структурата под външни натоварвания от вятър и сняг, и ще дизайнираме и оразмерим необходимата носеща конструкция.

Краен детайл: Джоб за контурно въже.